Vælg en side

Så blev det igen 1. april, og som altid betyder det, at netmedierne netop denne dag er noget mindre troværdige end ellers.

Den første aprilsnar, jeg faldt over i år, “rammer” min egen arbejdsplads, Digitaliseringsstyrelsen: Brugerbetaling på NemID (Computerworld).

KL og Danmarks Lærerforening er kommet med det hidtil bedste bud på en løsning af den igangværende konflikt, idet Ziegler og Bondo er gået med til at modtage terapi af den indiske guru Attilla Kaspian (BT).

Altinget bringer på dagen et eksklusivt interview med udenrigsminister Villy Søvndal, som har fortrudt beslutningen om at stoppe som SF-formand, og som derfor vil stille op mod Anette Vilhelmsen på partiets landsmøde i maj.

Danmarks kendteste restaurant – efter Vejlegaarden – Noma hænges ud som græstyve på Berlingske.dk, der kan fortælle historien om kampen mellem Noma og amatørerne fra Amagers VVS-hold om retten til græsset på Kløvermarken. Forvaltningen er dog på Nomas side med henvisning til at “restauranten er med til at trække turister fra hele verden til København. Det samme vurderes ikke at være tilfældet med nivauet for de fodboldkampe, der afvikles på Kløvermarken.”

Take-away firmaet Just-Eat har valgt dagen 1. april til at præsentere deres nye udbringningsoption: Levering via hesteryg.

Akademisk Boldklub Gladsaxe (kendt af alle andre som AB) planlægger her den 1. april at skifte logo og maskot til f.eks. en and, med henvisning til klubbens nærhed til Utterslev mose. Personligt ser jeg frem til kommende lokalopgør mellem vikingerne fra Lyngby og ænderne fra Gladsaxe.

En anden lokal klub, HIK, har gjort et scoop ved at hyre tidligere landsholdsangriber og nuværende TV-vært Peter Møller på en tre måneders kontrakt.

På de sociale medier har tv-værten Emil Thorup på sin Facebook-profil annonceret sit stop på DR for istedet at åbne en restaurant/natklub med Remee og René Dif. Enhedslistens Per Clausen har på Twitter erkendt, at “vejen til sejr går over kapitulation”, hvorfor han har meldt sig ind hos Socialdemokraterne.

Skriv gerne, hvis du kender andre gode eksempler på Aprilsnar 2013, og læs min artikel om sidste års aprilsnarer for at genopfriske gode og dårlige grin.