Vælg en side

Stor var min glæde, da jeg for nylig modtog for nylig en kopi af et gammel skifte fra Landsarkivet i Viborg. Næsten lige så stor var frustrationen, da det gik op for mig, hvor svært det var læse.

Der er tale om skiftet efter Karen Mathiasdatter Fauerby i Ringkøbing, enke efter tobaksmester Thomas Christensen Fauerby. Hun døde i juli 1841. Jeg kan tyde deres navne, samt navnene på deres levende børn (og arvinger), sønnerne Christian Fauerby, Mathias Fauerby, Søren Fauerby, J(ens) C(hristian) Fauerby, Gravers Fauerby og datteren Ane Fauerby.

Alt andet er desværre sort for mig, så jeg vil være taknemmelig for selv den mindste hjælp til tydningen. Jeg har indscannet de syv sider, som jeg fik tilsendt, i følgende filer.

Side 1
Side 2-1
Side 2-2
Side 3-1
Side 3-2
Side 4-1
Side 4-2
Side 5-1
Side 5-2
Side 6-1
Side 6-2
Side 7-1
Side 7-2